Aanmelden... hoe gaat dat?

Als uw zoon of dochter 3 jaar is geworden gaat het bij de meeste ouders kriebelen: zometeen moet hij of zij naar de basisschool! Of u gaat verhuizen en moet van basisschool wisselen en moet op zoek naar een nieuwe school.

Dat is een belangrijk moment, want u wilt natuurlijk het beste voor uw kind! Via deze website krijgt u al een aardig beeld van onze school, maar er gaat niets boven een persoonlijk bezoek. Een school moet namelijk ook goed voelen. U moet er vertrouwen in hebben dat dit de school is die bij uw kind past.

Hieronder dus op een rijtje welke stappen wij u adviseren:

* Bekijk onze website en ga na welk gevoel u hierbij heeft. Onze schoolgids kunt u downloaden voor nog meer informatie. Leest u liever van papier: mail of bel ons om de papieren versie thuisgestuurd te krijgen.

* Bel ons om een afspraak te maken. De directeur, Hellen Blom, neemt u graag mee door de school voor een rondleiding. Ondertussen krijgt u antwoord op al uw vragen. Tijdens het gesprek zullen wij het ook hebben over uw kind. Uiteindelijk is hij of zij degene waar het allemaal om draait. Net zoals u moet vinden dat de school bij u en uw kind past, zal de school nagaan of zij een goede school voor uw kind kan zijn.

* Als de intake van beide kanten positief verloopt ontvangt u een inschrijfformulier. Dit dient u geheel in te vullen en te ondertekenen. Zodra de school dit getekende formulier ontvangt is uw kind ingeschreven.

* Gaat uw kind voor het eerst naar school, dan zal de leerkracht minimaal een maand voor de 4e verjaardag contact met u opnemen om max. 5 wenmomenten af te spreken. Ook bij een verhuizing proberen wij altijd een wenmoment af te spreken.

 

Alle basisscholen in Gorinchem hebben met elkaar een aannamebeleid vastgesteld. Via deze link kunt u dit document inzien.

Nieuwsartikel

Uw kind komt bij ons op school! En dan?

Lees meer...

J.P.Waale op Facebook

 Hoe informeren wij onze ouders het beste?

Lees meer...

Natuurlijk spelen

BSO op onze school!

Lees meer...
16juli
maandag 16 juli 2018 - vrijdag 24 augustus 2018
Zomervakantie t/m vrijdag 24 aug.