Op onze school bestaat de mogelijkheid tussen de middag over te blijven. Onder leiding van overblijfmoeders kunt u met een gerust hart uw kind tussen 12.00 en 13.15 uur op school een boterham laten eten. Tenminste de helft van de overblijfmoeders heeft hiervoor een cursus gevolgd. Ook hebben zij allemaal een Verklaring Omtrent Gedrag afgegeven. Ook voor het overblijven staan wij voor een goede kwaliteit.overblijftrommel

Kosten

De kosten voor het overblijven zijn € 1,50 euro per keer. Om uw kind over te laten blijven moet U een overblijfkaart kopen van € 7,50 of € 15,00. Als de overblijfkaart bijna vol is ontvangt u via uw kind een brief mee met het verzoek een nieuwe kaart te komen kopen. Uiteraard stellen wij het zeer op prijs als u dit ook zelf een beetje in de gaten houdt en de brief voor bent (scheelt ons veel administratie). De overblijfkaart blijft geldig (ook in het volgende schooljaar).

Opgeven

Op de klasdeur hangt een inschrijfformulier. Hierop kunt u aangeven als uw kind overblijft. Blijft uw kind standaard op een bepaalde dag over, dan zorgen wij dat de naam van uw kind standaard op de lijst komt te staan.

Hoe gaat het overblijven?

Om 12 uur halen de overblijfmoeders de kinderen uit de onderbouw uit de klas. De kinderen uit de bovenbouw komen zelf naar het schoolplein. Onder begeleiding wordt even lekker buiten gespeeld. Dan gaan de kinderen naar hun klas. Daar worden de meegenomen boterhammen opgegeten. Klaar? Dan kan er in de klas of buiten gespeeld worden.